Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Scanamro Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Scanare fotografii
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Scanam.ro ofera serviciul de scanare profesionala de fotografii vechi sau noi (pe care nu le mai aveti in format digital) tuturor persoanelor ce doresc sa aiba o copie electronica a fotografiilor fizice.

Vrem sa va amintim faptul ca, fotografiile fizice se deterioreaza cu timpul si tocmai din acest motiv, scanam.ro va ajuta sa pastrati vie amintirea si sa creati o asa zisa capsula a timpului, cu fotografii pe care nepotii sau stranepotii sa le poata vedea peste zeci de ani.

Serviciul de scanare fotografii (poze) presupune transformarea unei copii a fotografiei (pozei) in format electronic, prin intermediul unor scanere profesionale, obtinandu-se astfel o imagine identica cu originalul. Toate fotografiile scanate folosind serviciul oferit de scanam.ro se pot transmite electronic sau se pot tipari in numarul de exemplare dorite.

Dupa cum prea bine stim, o fotografie, face cat o mie de cuvinte, iar scanam.ro prin serviciul de scanare foto (poze) vrea ca fotografia (poza) sa transmita emotie persoanelor dragi dumneavoastra si din acest motiv, indiferent de tipul fotografiei dumneavoastra, vi le scanam la preturi atractive.
Din Gura in Gura